+60192888755 A-09-01,JALAN JUARA 1/5,APT JUARA SURIA,TAMAN JUARA JAYA, SELANGOR,MALAYSIA

Acah – Acah Namecard..

Assalamualaikum.. Ni kita nak tunjuk.. name card kita buat sendiri tau.. acah-acah je ni.. maklumlah, ekonomi tak berapa bagus. so kita minimunkan pengeluaran kos. buat sendiri. asalkan orang lain tahu kita ada buat perniagaan sandwich dan macam- macam heheheh kalau korang tengok ni, jangan gelak tau. hahahhahahah   Tadaaaa… ni lah hasil aku buat sendiri […]

Read More »

Bismillah ~~~ Post pertama untuk Bites.Kitchen

Assalamualaikum… Alhamdulillah, dapat jugak nak buat blog untuk bites.kitchen.. hehheeh Actually, nama kedai sandwich kami ialah Bites.Kitchen. tapi sebab laki kita eksited nak buat blog ni, so dia buat malam-malam, masa kita tengah tido. konon-konon nak bagi surprises la bila bangun tido. Tup tup… dia yang ter’surprises’. dia salah letak nama and salah eja.. Iollss, […]

Read More »