Acah – Acah Namecard..

Assalamualaikum..

Ni kita nak tunjuk.. name card kita buat sendiri tau.. acah-acah je ni.. maklumlah, ekonomi tak berapa bagus. so kita minimunkan pengeluaran kos. buat sendiri. asalkan orang lain tahu kita ada buat perniagaan sandwich dan macam- macam heheheh

kalau korang tengok ni, jangan gelak tau. hahahhahahah

 

20160811_161031

Tadaaaa… ni lah hasil aku buat sendiri kat Microsoft Office. hahahhahha

Okey la kan. asalkan korang paham and boleh baca no tepon ku itu kalau nak oder sandwiches ke brownies ke atau pun kek batik.

Opss cakap pasal brownies, ada benda nak kongsi ngan korang. tapi tu untuk next entry ea.. hihihi

 

Okey Bye,,,,

 

Love

Farah