Bismillah ~~~ Post pertama untuk Bites.Kitchen

Assalamualaikum…

Alhamdulillah, dapat jugak nak buat blog untuk bites.kitchen.. hehheeh

Actually, nama kedai sandwich kami ialah Bites.Kitchen. tapi sebab laki kita eksited nak buat blog ni, so dia buat malam-malam, masa kita tengah tido. konon-konon nak bagi surprises la bila bangun tido. Tup tup… dia yang ter’surprises’. dia salah letak nama and salah eja..

Iollss, redha je.. setakat nama tu sume benda kecik, yang penting kita nampak kesungguhan dia. dan yang penting dia bagi full support pada Passion isteri dia ni ( Cooking, baking and making sandwiches ) !!

Thank You en suami. I Love You.. ( Eh.. eh.. nak manja2 bukan kat sini hokeyyy) hehehheh

Actually business ni masih baru dan masih banyak nak kene belajar. In Shaa Allah.. kami akan pertingkatkan lagi usaha untuk memajukan perniagaan ni.

Please doa kan kami ye..

 

 

Love,

..Farah..